Primera PRO

В новата влагащо-шиеща машина Primera PRO тристранният нож е напълно автоматизиран.

primera-pro-slider-1920x1080px

След представянето на Prinova със скорост до 9000 копия в час,  Müller Martini пусна на пазара нова влагащо-шиеща машина – Primera PRO. Един от акцентите при машината, която може да обработи 14 000 копия за час, е нейният напълно преработен тристранен нож с променлива дебелина.

 

Тристранният нож на Primera PRO е напълно автоматизиран. Благодарение на усъвършенстваната технология за управление на движението и серво-задвижванията при необходимост от корекции всяка от форматните оси може да бъде индивидуално регулирана.

Всички корекции могат да бъдат запазени на централния контролен панел на Primera PRO (за прекъснати или повтарящи се поръчки) и извикани по всяко време. Настройките за формат, дебелина и центриране – включително и асиметрии, са напълно автоматизирани.

Иновацията при тристранния нож не е единствената, която откроява новата Primera PRO. Целевото разширяване на Motion Control – технологията за управление на движението на цялата машина, значително намалява времето за изработка на поръчките, увеличавайки рентабилността благодарение на бързите и безпогрешни процеси на настройки.

 

 

Повече информация можете да намерите на следните връзки:

https://mullermartini.com/en/products-en/stitching-systems/saddle-stitching/primera-pro/

https://polygrafiamagazine.bg/bg/

Posted in Без категория.

Вашият коментар