Muller Martini на virtual.drupa

Muller Martini ще участва на virtual.drupa с представяне на обновеното си портфолио от машини и ще ви предостави интересна информация по темата за дигиталната трансформация на печатната индустрия. Това ще стане в уеб сесия на 23-ти април от 09:40 часа.

BSH_0229_Web

„На virtual.drupa, ние ще ви покажем нашето изцяло обновено портфолио в рационализирана форма с последователното разширяване на нашите решения Finishing 4.0“, ентусиазиран е Бруно Мюлер, главен изпълнителен директор на Muller Martini, в деня на откриването на онлайн събитието. „По този начин можем да ви предложим максимална ефективност и гъвкавост при производството на печатни продукти – от големи тиражи до индивидуализирани единични копия.“ Посетителите ще могат да получат подробен преглед на машините, пуснати на пазара миналата година на Muller Martini exhibition area.

Посетете онлайн шоурума
Новият онлайн формат на изложението drupa предлага ефективна алтернатива за лесно и удобно придобиване на впечатление за нови продукти и тенденции, въпреки ограниченията за пътуване, свързани с пандемията. В допълнение към информацията на платформата virtual.drupa, посетителите на Muller Martini имат възможност да посетят онлайн шоурума, който е постоянно достъпен. Асортиментът му е разширен и сега включва също така линия за дигитално производство на книжни блокове SigmaLine III, книжната линия Diamant MC, машините за лепилно скрепване Alegro и Publica PRO и  машината за концево шиене Ventura MC с преса за притискане на гърба на продуктите VFN 700.

Уеб сесия за дигитална трансформация
В петък, 23 април, от 9:40 часа.

Учтиво ви каним на уеб сесията „Müller Martini: Вашият силен партньор – управление на дигиталната трансформация в довършителните работи“. Лекторите Фолкер Леонхард, ръководител глобални продажби, и Георг Рива, ръководител продажби, ще обяснят защо няма готово решение за „интелигентно производство“. По-скоро се изисква създаване работен поток, който е идеално съобразен с индивидуалните нужди на всяко производство, за да се реализира дигиталната трансформация.

 

Повече информация и регистрация за събитието може да намерите на следните връзки:

https://mullermartini.com/en/newsroom-en/news/2021/pi-2298-we-will-show-you-our-renewed-portfolio/

https://events.drupa.de/en/event/m%C3%BCller-martini-your-strong-partner-driving-the-digital-transformation-in-print-finishing

 

Posted in Без категория.

Вашият коментар