За НАС

Дишков Трейдинг ЕООД

1612 София, ж.к. Лагера, бл. 60, ет. 7, ап. 30

Teл.: +359 88 850 43 47

+359 88 563 19 24

E-mail: chavdar.dishkov@gmail.com


След дългогодишна дейност като търговски представител на Müller Martini за България, Чавдар Дишков продължава да предлага същото качество на услуги за полиграфическата индустрия чрез своята собствена компания – Дишков Трейдинг ЕООД:

- Консултации и изпълнение на инвестиционни проекти за довършителни и книговезки процеси

- Продажба и доставка на ново и употребявано оборудване

- Монтаж на оборудване за книговезки и довършителни процеси / обучение на персонал

 

Дишков Трейдинг ЕООД също така е оторизиран дистрибутор на компанията Meech International за територията на България, чието портфолио включва:

- Индустриални системи за контрол на статичното електричество – Елиминиране на нежеланото статично електричество или създаване на контролирано статично електричество, което да подобри производителността и качеството, както и да намали отпадъците в индустриални производства.

- ESD – Високочувствителен статичен контрол за електронни среди в чисти пространства за предотвратяване на щети от електростатичен разряд и намаляване на появата на повреди.

- Системи за почистване на лента – Обикновено се използва в печатарската и опаковъчната промишленост за отстраняване на замърсяване, подобряване на качеството на печат и увеличаване на производителността.

- MAT Air Efficiency Range – Индустриални продукти за сгъстен въздух, които са енергийно ефективни, намаляват нивата на шум и намаляват разходите.

- Системи за почистване на повърхности – IonRinse и JetStream Air Knife Systems – Енергийно ефективни 3D системи за почистване на повърхности, които се използват за отстраняване на замърсявания и повърхностна влага.

В резултат на дългогодишният опит в продажби на оборудване за вестникарска експедиция и за производство и печат на гъвкави опаковки фирма Дишков Трейдинг ЕООД е представител за територията на България и предлага оборудване на следните производители:

- XYNAMIX (Австрия) – доставчик на системи системи за вестникарска експедиция  и самозалепващи CoverSticker етикети, както и устройства за залепването им като реклама върху печатни продукти.

- BRAMPTON ENGINEERING a Davis-Standard company (Канада) – Като водещ  доставчик на многослойни балонни филмови секструдери AeroFrost® (обдухвани с въздух) и AquaFrost® (охладени с вода), навиване на рула и много други решения за производство на полимерни филми, BE има експертния опит и ресурси, за да помогне на своите клиенти да разширят продажбите и да увеличат печалбите си.

- EDALE (Великобритания) –  Edale е водещ доставчик на високотехнологични, флексопечатни и дигитални печатни машини и оборудване за облагородяване на етикети и опаковки.

- DG PRESS (Нидерландия) - Най-доброто оборудване за ролен офсетов печат и изграждане на ролни хибридни печатни машини за гъвкави опаковки.

- PCT (САЩ) – Производство на нискоенергийни системи с електронен лъч BroadBeam™, вариращи от 80 kV до 300 kV. Компанията обслужва основно печатната,  опаковъчната, пластмасовата и металообработващата промишленост, като предлага сушене с електронни лъчи, автоматизация, извеждане на рола, задвижващи система и решения за покритие и ламиниране.

- PARKLAND INTERNATIONAL (Великобритания) – Базирана в Обединеното кралство, компанията е специализирана в две основни продуктови гами - машини за рязане на роли и машини за рязане на сърцевини.

- MARTIN AUTOMATIC INC (САЩ) –  Осигурява автоматизирани ролни апарати  с прецизен контрол на напрежението на лентата за обработка от рола до рола.

Освен нови и употребявани машини и оборудване от изброените партньори, Дишков Трейдинг ЕООД предлага и различни видове консумативи за полиграфическата индустрия – топли и полиуретанови лепила (PUR) на немската фирма DURAL, термохартия на японската фирма Mitsubishi, книговезка тел за подшиване на немска фирма Dorstener Drahtwerke и книговезки конци на испанската фирма CusBor.

Последна актуализиция на презентацията: 04.01.2023