За НАС

 
 

 

Дишков Трейдинг ЕООД

1124 София, ж.к. Яворов, ул. Младен Павлов 1, офис 200

Teл.: +359 2 489 70 34, +359 88 850 43 47

Факс: +359 2 943 31 09, E-mail: chavdar.dishkov@gmail.com


В резултат на дългогодишната си работа като търговски представител на Müller Martini, Чавдар Дишков сега продължава да предлага същите висококачествени машини и услуги чрез своята собствена фирма Дишков Трейдинг ЕООД. Като официален партньори и търговски представител на фирма Müller Martini Eastern Europe GmbH, Виена, както и на други производители фирмата предлага на българския пазар следното оборудване: производители:

- Müller Martini (Швейцария) – Световен лидер в оборудването за довършителни процеси за книговезко производство, влагащо-шиещи системи, вестникарска експедиция и Book on Demand.

- Kolbus, Germany - Линии за мека подвързия за лепилно скрепване с термолепило и PUR : колонаборни машини, биндери, тристранни ножове / Линии за лепилно скрепване за твърда подвързия

Hörauf (Германия) – Висококачествени машини за производство на корици за твърда подвързия и полуавтоматични тристранни книговезки ножове.

BOGRAMA (Швейцария) – Производител на щанци с възможност за вграждане във влагащо-шиещи системи.

RIMA Systems (Германия) – Автоматизирани системи за извеждане и транспортиране на печатни продукти от ролни печатни машини, ситеми за довършителна обработка и вестникарска експедиция.

- SITMA (Италия) – Системи за влагане, опаковане, етикетиране и адресиране, оборудване за вестникарска експедиция

От месец октомври 2015 г. Дишков Трейдинг ЕООД е партньор и официален представител и на компанията OD-Systeme Handels Vertriebs GmbH Austria за територията на България. Компанията има в портфолиото си следните производители:

- BRAMPTON ENGINEERING (Канада) – Като водещ доставчик на многопластови AeroFrost® обдухвани с въздух и AquaFrost® водно-охлаждани филмови еструдерни системи, навиване на фолиото на роли и много други продуктови решения, BE притежава експертизата и ресурситеда подпомогнат клиентите в разширяване на тяхното производства, продажби и печалби.

- EDALE (Великобритания) - Водещ производител на високотехнологични флексографски и дигитални печатни машини с тясна и средно широка рола, както и конвертиращо оборудване за производство на етикети, гъвкави и картонени опаковки.

- DG PRESS (Холандия) – Най-добрите решения при ролните офсетни печатни машини с вариращ формат и системи в комбинация от различни печатни технологии, които напълно задоволят нуждите на клиентите за висококачествено и рентабилно производствзвото на малки и средни тиражи гъвкави и картонени опаковки.

- KBA-Flexotecnica S.p.A. - производител на печатни и конвентиращи машини за гъвкави и твърди опаковки.

- PCT (САЩ) – Произвежда ниско-енергийни BroadBeam™ електронни лъчеви системи за сушене, вариращи от 80 kV до 300 kV. Основно обслужва печата и конвертирането на опаковки, производството на пластмаси и метали, предлагайки сушене с електронен лъч, автоматизация, поддръжката на печатната лента и системите за лакиране/ламиниране по цял свят.

- PARKLAND INTERNATIONAL (Великобритания) – Базирана във Великобритания, компанията се специализира в две основни продуктови гами – машини за цепене на роли и машини за рязане на шпули.

- MARTIN AUTOMATIC INC (САЩ) – Доставчик на автоматично снаждане с прецизен контрол над натиска за системи от рола до рола. Martin Automatic са най-известни с тяхната богата гама от автоматични снаждащи ролни апарати, автоматични намотаващи ролни апарати и системи за контрол на натиска/напрежението.

- PANTEC DG Systems AG (Швейцария) – Висококачествени машини и системи за облагородяване на печатната продукция – етикети, картонени опаковки, козметични продукти и др. посредством преге, топъл печат от фолио и холограми.

От февруари 2016 г. Дишков Трейдинг ЕООД е партньор и дистрибутор и на английската компания Meech International за територията на България.

Компанията предлага индустриално оборудване за контрол и елиминиране на статичното електричество, оборудване за чисти помещения и почистване на ролите в печатарската и опаковъчната промишленост, технологично оборудване за въздух под налягане и съоръжения за йонизиране, намиращи приложение в хранително-вкусовата промишленост и във фарамацевтиката.

Освен нови и употребявани машини и съоръжения от споменатите по-горе доставчици, Дишков-Трейдинг предлага на българския пазар така също и консумативи за печатарската индустрия книговезки термолепила и полиуретани (PUR) на немската фирма DURAL, термохартия на японската фирма Mitsubishi, книговезка тел на немската фирма Lötters и книговезки конци на испанската фирма CusBor, а от началото на месец юни 2016 г. възстанови доставките на резервни части за машините и съоръженията на Müller Martini за клиентите на фирмата в България.

 

Последна актуализация на настоящата презентация: Август 2018